too good to be true

det är så jävla mycket som har hänt på sista tiden, så jag tänker inte ens nämna något.
i fredags stannade hela min värld.. jag återkommer med detta, för jag måste bara smälta det först. jag har haft en bra helg också, har landat i min säng för första gången på 2 nätter. har bara mått gott, och imorgon börjar min fotoutställning, efter detta åker jag till mamma och nu i veckan väntar det bara en massa fotande. på söndag åker jag till göteborg och träffar förhoppningsvis en utav mina största idoler! wuhooo

ibland är livet så jävla bra

there's a hundred million reasons, not to care

börjar gå utför det här med bloggandet. men som sagt, ibland kan det vara skönt att lätta på hjärtat. idag är det en sån dag, men tyvärr vill jag inte få ut mina tankar just HÄR.

men trots dessa motgångar i livet känns det jävligt skönt att leva iallafall. jag har ju inget att klaga på egentligen.

skolfri i 3 veckor, och idag känns utgång ganska så lockande.

the treason wall

jättebra på att blogga känner jag. hehehe. jätteseriöst.

har mycket som ligger och trycker där inne som bara vill ut. men tänkte bara informera er om att mitt liv är bättre än någonsin. förra veckan ville jag sjunka under jorden mer eller mindre, men nu är jag så att säga tillbaka på ruta ett igen, och jag kan inte riktigt förklara hur bra det känns. nu ska jag försöka att softa ända fram till studenten, allt börjar närma sig, i måndags hämtade vi studentmössorna! synd att man är så jävla ful i dom bara

igår var jag på studenfest på tempel, min första någonsin. OCH det var inte så illa som jag trodde, kan nog bli en till, eller två. idag släpade jag mig till skolan på möte, där egentligen hela förra fotogruppen skulle vara. guess what?! jag var den enda som var där. dan sa att detta kommer jag få ett plus i kanten för.

nu ska jag bota baksmälla


something to die for

igår var det dagen jag var på lamb of god.
den dagen var bra.
dagen gjorde min dag, min vecka, mitt år.
kan nog vara något utav det bästa jag sett! helt galet sjukt bra. randall kan sin sak..

kvällen började som vanligt hos jimmy med förkrök och allt det där. vi tänkte att vi drar till trädgårn lite senare för att det var ingen av oss som ville se between the buried and me ändå. så vi åkte dit lite senare och tänkte att vi kommer dit perfekt till august burns red.. men när vi kommer dit står job på scen, så vi gick och kollade på en lapp där det stod tider. när vi trodde att det var en kvart kvar till abr, var det en kvart kvar till LOG.
vi hade alltså tagit fel på tiden, så vi missade ABR!!! det är nog det värsta som hänt i hela mitt liv?! jag missade underbara august burns red som jag velat sett i evigheter. jag tror fan vi tar priset alltså.

när jag satt i bilen påväg hem så ringer jimmy och berättar att björn gelotte fanns på plats. gissa vem som satt och storböla i bilen?

armbågad näsa, svullen fot, skadad arm, ont i nacke, revben, axlar, rygg, ben. gissa om jag tänker boka en massör i veckan..


david randall blythe



Whoever appeals to the law against his fellow man is either a fool or a coward. Whoever cannot take care of himself without that law is both. For a wounded man shall say to his assailant, "If I Live, I will kill you. If I Die, You are forgiven." Such is the Rule of Honor.

7 days

lamb of god på högsta. 7 dagar kvar.
choke sermon från wrath, går på repeat..

jag är lämnad här hemma i lilla karlstad, alla är i branäs och super. jag har sysselsatt mig med promenad, musik, sömn, tvättstuga och solarium. har tagit steget och börja dricka coca cola zero också, fan vad äckligt det var..

alice in chains till fjortisfestivalen p&l, synd att jag inte har råd


RSS 2.0