happy b-day

19 ÅR! bögig ålder, men om ett år är jag på systemet.

party like a rockstar

fan vad jag gillar denna helgen. fick världens bästa start på dagen igår. massa presenter i förskott. pengar och mobil bland annat. älskar att fylla år ibland. har en lamb of god tshirt som kommer på posten till veckan också. på kvällen blere nöjes, med alldeles för mycket öl (JA jag drack faktiskt öl!) det går framåt som fan. satt och growlade hela kvällen, resultatet idag = ingen röst och ont i halsen. jag fick bland annat höra "FAN malin, du låter ju fan brutalare än bruden i arch enemy!"
det är sån jag är. metul.

klockan 02.45 sätte sig tre fyllon på bussen till romstad.. var kvar till åtta på morgonen, och jag hade en spinnande katt i ansiktet. kom hem innan 09.00, och jag var fortfarande full som en höna. sov till 12, sen åkte jag till mamma. klockan 06.00 på morgonen hade jag inte sovit på nästan 24 timmar och inte ätit på 1½ dygn.. och jag är fortfarande bakfull.

nu ska jag dekorera tårtor.

imorgon fyller jag fan år.

leah




i feel brainwashed

upptäckte just att jag såg bättre med bengans läsglasögon. 1,0. JAG TÄNKER SLÅ PÅ STORT OCH KÖPA! sen ser jag jävligt smart ut också.





sitter hemma hos modern och ska snart iväg och fota bebbar till mitt projektarbete. somnar i vilken sekund som helst dock, gjort historiaprov (det gick faktiskt bra), det var värt att ligga uppe och plugga till 02.00 inatt.

imorgon ska jag på röntgen, och på kvällen blir det NÖJES


don't want to live in a dream one more day

börjar bli rädd för mig själv. inatt drömde jag om anders fridén typ åttonde veckan i rad. (OCH jag menar det verkligen!) jag låg hemma en helt vanlig dag i sängen och helt plötsligt knackar det på dörren. jag öppnar, och där står anders. han förklarar för mig att han skiljt sig med sin fru och istället fått upp ögonen för mig. sweet tänkte jag.. han tog med mig ut i sin bil och körde mig till en STOOR gård någonstans. på gården fanns ett aslyxigt nybyggt stall med massa hästar, och en stor villa. han viskar i mitt öra "detta vill jag ska bli ditt och mitt, det kommer kosta mig 55 miljoner men det är det värt, jag har bestämt mig och jag vill dela mitt liv med dig". det var ju givetvis inget snack om saken, klart han fick bli min man. vi firade genom att vi åkte till donken och han köpte massa cheeseburgare till mig. när vi käkat så åkte vi iväg till scandinavium för jag skulle tävla en av hästarna som han köpt till mig. när det var klart åkte vi iväg till gården och lastade av hästen, och vidare hem till min lägenhet här på norrstrand.. han släppte av mig vid dörren och precis när han smällt till mig på rumpan och sagt hejdå för att åka iväg på turné vaknade jag..

GENOMSVETT(!) och jävligt ledsen. hade verkligen ingen lust att gå upp, ville bara ligga kvar och somna om drömma vidare. har gått runt hela jävla dagen och tänkt på det. bara gått och dagdrömt.. VARFÖR I HELVETE KAN ALDRIG MIN DRÖM SLÅ IN PÅ RIKTIGT?!?!

men, vem vet vad som händer i framtiden. efter att ha träffat anders 2 ggr så kanske han börjar se en liten gnista mellan oss trots allt. han sa ju faktiskt att min panna var fin sist vi träffades!

 


constellations



kärlek. 17 dagar kvar

versus terminus

When all is said and done
We'll know what's right, what's wrong
But does it matter then
When all is said and done

When all is dead and gone
We'll know who lost, who won
But does it matter then
When all is dead and gone

See everything go
End of all things
The life that we know
Shift your point of view
You've been warned
This one way ticket is for you

When all the lights go out
We know what life's about
But does it matter then
When all the lights go out

When all the laughter dies
We'll see nothingness and realize
But does it matter then
When all the laughter DIES

See everything go
End of all things
The life that we know
Shift your point of view
You've been warned
This one way ticket is for you

[Solo]

When all the laughter dies
We'll see nothingness and realize
But does it matter then
When all the laughter DIES

See everything go
End of all things
The life that we know
Shift your point of view
You've been warned
This one way ticket is for you


remove my brain

mår illa av att öppna den där historiaboken. efter att ha legat och läst i 1½ timme så är jag trött som röv. lider av en enorm huvudvärk också, utan några huvudvärkstabletter....

blir gammel om 6 dagar, och hardcore superstar på fredag (för typ.. 50e gången?)
och igår fyllde jenny 18 år också, gissa om det ska firas när hon kommer hem från thailand och ser ut som en levande bajja

kräkas

söndagen, är som alltid fylllld med ångest. jag har historia-plugg att göra, men först måste någon komma och laga mat och en stor kladdkaka åt mig så jag orkar. men jag har faktiskt städat och diskat, och pussat på min jockis. ett halvår igår, barn snart elle..?

make all bad dreams go away

ni ska veta att, summan på festival/konserter var inte under 10.000.. galet.

jag hade faktiskt tänkt att dra ut på raj raj ikväll, med öl och massor av musik, men det blev inte så.
istället hamnade jag hemma hos mamma, och ska snart sova. får en ny mobil om två veckor också, en med abonnemang. och jag lovar, den ska jag inte tappa i brunnen!

dark tranquillity - terminus (where death is most alive)

i keep you in my mind.

igår fick jag reda på att jesper strömblad lämnar in flames för gott. bad bad news.. men jag antar att det är det enda rätta valet för honom. just nu kan jag bara hoppas att han blir bra och kommer tillbaka någon gång i framtiden. du är hjärnan bakom allt, we fucking love you!


"I'm also the luckiest guy in the world, to have the BEST fans in the world, who have been supporting me during my difficult times. It means the world to me, and I'm Determined to fight and defeat my demons once and for all .... and by the help from you guys, I'm on my way."

tack för all musik du skapat och all din tid som du lagt ner på in flames.

free fall

vad händer med media? en skoldag på 20 minuter.. men jag är duktig som går dit iallafall.. jag ska säga er en sak. jag är jävligt duktig. sen när blev jag ett VG och MVG barn?

igår köpte jag biljett till hardcore superstar.. och jag som just satt och klagade på vart fan mina pengar försvinner egentligen.
skulle vi räkna ihop alla pengar jag skulle lagt på festivaler och konserter skulle det bli en del.

och vet ni, nu ska jag sätta mig ner och göra det

some of these times

försöker sitta och göra en jävla inlämning i naturkunskap.. det märks att vi i mp3b blivit bortskämda på den sista tiden. känns fan inte som jag går i skolan längre, ledig nästan varenda jävla dag. fast efter sportlovet blir det ändring, så jag antar att jag inte ska säga något. hur som helst så kommer jag ingenstans, antar att jag får ta hjälp av min söta pojkvän imorgonkväll. vad i helvete skulle jag göra utan honom?!

har haft en bra helg, förutom att jag var alldeles för bakfull igår. fotade även i lördags och jag är sådärnöjd. och när jag orkar kan ni få se bilder


always

fan i helvete vad skönt det är att tänka tillbaka på gamla tider ibland..
lyssna på gammal musik, skratta åt gamla minnen, bara få en tillbakablick liksom..

lyssnade på lite skön musik på spotify, och helt plötsligt kommer mando diao med dance with somebody på.
denna låt fick mig att tänka på en enda sak. tänka tillbaka på dom där tiderna och stunderna jag fick vara med om för cirka ett år sen.. fan vilken känsla det var. man inser verkligen hur mycket man saknar något.

jag hittade en gammal blogg som jag var tvungen att gå igenom från början till slut.. ett inlägg, och en kväll jag alltid kommer minnas är..

av Malin 15 februari 2009 kl 13:19

idag har jag sån inni helvetes jävla ångest. ni vet ju hur det är när man är nyinflyttad såhär i storstan. jag, som vanligt, styrde party igår. skulle från början vara jag, sofie, iza och grabbarna, MEN det droppade in så jävla mycket folk under kvällen och slutade med lite disskutioner hit och dit. och nej inga detaljer, jag orkar inte. vilken jävla skitkväll. men den var rolig, jävligt rolig. oscar spillde nudlar över hela matbordet. matbordet som alla satt o målade på igår. jag har så jävla mycket o städa och diska. jag sa väl ångest.

jag kommer väl bli vräkt inom en månad eller så. palla.

frågan är ju om detta är positivt eller negativt, med tanke på att jag faktiskt blev vräkt knappt en månad efter. eller för att vara exakt, på min 18års dag.. vintern och våren 2009 var verkligen en tid som mitt liv var mest händelserikt. oavsett om det var som vilken 18årings liv som helst så var det verkligen något speciellt.. det känns som jag måste ta tag i det, det var ju trots allt en tid utöver det vanliga.

"Jag är så sjukt trött på att göra något bra hela tiden, men aldrig få något tillbaka för det. Och då menar jag verkligen aldrig." dom orden minns jag också.. och eftersom jag ibland undrar över samma sak idag, så kan jag upprepa mig..

jag är så sjukt trött på att göra något bra hela tiden, men aldrig få något tillbaka för det..

fan vad känslosam jag blev.. men det kan jag faktiskt också vara ibland


welcome to hell

har känt mig sjukt isolerad dom senaste dagarna. har haft ont i halsen, ont i huvudet eller haft mensvärk, och då gör jag inget annat än att sover och sover..
idag är det fredag och jag har mensvärk mer än någon annan i världen (jag lovar) och för att göra allt lite extra roligt så bokade jag tvättstugan 14.00 - 22.00.

imorgon ska jag äntligen få gå ut och röra på mig, fota spelning gånger två.
nu ska jag lyssna på anders ljuva stämmor FÖR MITT SPOTIFY FUNKAR ÄNTLIGEN!!!!!


you make me feel so damn good


big joke

bara så ni vet, så kan det hända att jag blir sveriges next top model. snart poserar jag framför kameran istället för bakom.. HAHAHA!! förstår inte riktigt..

i tisdags var jag på avatar, den var awesome.
jag ska också bli en avatar någon gång i mitt liv

åtta

fotade amelie i lördags, och jag blev nöjd tror jag. (OREDIGERAT!! viktigt viktigt)
tror jag ska ha med den här i mitt projektarbete, efter retusch och lite finslipning tror jag den kan bli jävligt bra.
det är jag som stylat och klätt henne också, hehehe.



håller på och tvättar, och emellanåt dricker jag vaniljté med mjölk, som är den nya drogen. jag har faktiskt(!) bara druckit 3 glas cola idag.. det tar sig. jag menar, jag brukar dricka 6 liter i veckan mer eller mindre. imorgon ska jag på bio också, för andra gången på 10 år.

leave out all the rest

jag kan säga, att jag faktiskt klarade dagen utan cola.. men knappt. ska aldrig mer få för mig något sådant. gissa om det första jag gjorde igår när jag vaknade var att köpa cola? YES. tandläkaren har faktiskt försökt fått tag på mig också, undra varför.. sist jag var där lät det "om du inte slutar dricka läsk så kommer du vara tandlös innan du är 20"
och det värsta är, att jag knappt drack cola då.

sitter hemma hos modern, blir rejält bortskämd med föda och annat. saknar min man också

fuuuckfuckfuck

bestämde mig imorse för att ha en colafri dag. det har gått oväntat bra, fram tills nu.. det har börjat klia i mig och jag har lust att slå ihjäl någon.
imorse typ "ja men jag klarar det nog.. en dag ska nog inte vara några problem!"
senare på dagen "elleeeer..?!"
och nu typ..
HASIGEHJDSGKLDGJOIDGROEYHJGODFLJDROYHRDTHK

ska gå och göra något vettigt.


live in a dreamworld

idag är det en sån där dag jag mår extra gött av någon anledning.
tror nog det beror mycket på att jag och mamma tog en tripp på stan och jag fick massa nya grejer till lägenheten.
den ser ut nästan som ny, synd att jag lortar ner på 10 sekunder bara.

hade en fin helg också, nere i göteborg. massa(?) öl och sticky fingers i fredags, tur att man kan flirta med vakterna..... jimlan snodde en tändare på 7-eleven också, så personalen sprang efter.. slutade med att jag stog där som ett frågetecken och betalade den där jäkla tändaren, 15 jävla spänn.

fick lite mer bilder från taste of chaos, ser jävligt fet, glad och full ut.







såg även nu att jag döpt denna bilden till "sex" ..

RSS 2.0